woensdag 8 januari 2014

Workshops Beeld en Media

Helahola, alejoppa,

Vandaag hebben we 2 workshops gehad, één van beeld met een externe docent en één van media met onze Mediamuzist Mr. Stijn Van Lokeren. Hieronder een kleine beschrijving van de beeldworkshop...

Workshop van beeld:
Dit werd gegeven door een mevrouw waarvan we nog nooit les hadden gehad. De activiteiten waren reuzeleuk, het schilderen van mannetjes op papier en doorschuiven, was echt heel tof en het resultaat was ook mooi. Dit had ik echt niet verwacht, maar toch.



Ook het kleren maken met allemaal verschillende materialen was tof. We mochten eens een modeontwerper spelen en onze medeleerlingen inkleden in wat wij vonden dat 'modieus' was. Velen haalden hierbij ook hun concept bij de jaren '60, zoals de haarband en de kleurrijke outfits... :-)

De resultaten waren hierbij ook echt wel mooi.

             

Workshop van media:
Deze workshop ging in de namiddag door. Hierbij hebben we geleerd hoe we een digitaal decor, een 'slidely', een pop-art en een stripverhaal moesten maken. Ook hebben we geleerd hoe we een liedje aan de hand van 2 apps konden maken, op een echt heel simpele manier. De 'slidely' en het pop-artbestand kan je hieronder al vinden.

          

Bedankt van weeral te lezen bloggertjes...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten